Vés al contingut

Política de galetes

Una galeta és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el seu navegador quan visita gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut de la web al seu perfil i necessitats. Sense galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien minvats notablement.

GALETES UTILITZADES EN AQUEST LLOC WEB

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquesta web amb la finalitat d’informar amb la màxima exactitud possible. Aquest lloc web utilitza les galetes pròpies:
– Galetes de sessió, per garantir que els usuaris que ens escriguin siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat el spam.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:
Google Analytics: Emmagatzema galetes per a poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de fer comunicant directament amb Google.

DESACTIVACIÓ O ELIMINACIÓ DE GALETES

En qualsevol moment podrà exercir el seu dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigui utilitzant. Revocar consentiment.

NOTES ADDICIONALS

– Aquesta web i els seus representants legals nos es fan responsables del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.
– Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc ha de fer el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Aquesta web i els seus representants legals no poden pas garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.
– En alguns casos és necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptació de les mateixes.
– En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els seus servidors als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la seva adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractats amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea.
– Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en comunicar-se amb nosaltres a través de les nostres diferents opcions de contacte.