Vés al contingut

Els nostres valors

Professionalitat

Donem el millor de nosaltres mateixos, cercant les solucions més adequades. Tenim en compte l’eficiència dels recursos disponibles per oferir la màxima qualitat en els serveis.
Som part d’un equip i treballem en cooperació amb els altres. Assumim les conseqüències dels propis actes i de les pròpies actituds.

Comunicació

La considerem una eina bàsica per al bon funcionament del nostre servei, tant en l’àmbit d’equip tècnic, com en el de les relacions que s’estableixen amb els usuaris, les famílies i l’entorn.

Integritat

Actuem de manera sincera, honesta i en harmonia amb els nostres principis. Fomentem la transparència en la gestió com a responsables de la tasca pública que desenvolupem al servei de la població.

Respecte

Acceptem totes les persones i les tractem amb equitat i dignitat. Valorem la feina de tots els professionals i els ajudem a millorar.
Facilitem que els usuaris i les seves famílies puguin prendre decisions i actuar de forma autònoma.

Excel·lència

Treballem perquè El CONDAL destaqui i sigui reconegut com a referent en la promoció de  l’autonomia, benestar físic, emocional i social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Creativitat

Estem oberts a les idees i promocionem solucions originals i innovadores. Allà on es pot millorar, explorem, provem, intentem…
Som flexibles i ens adaptem a les noves situacions i canvis en l’entorn.